Avilan Oy yrityksenä

Avilan Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tuottaa edistynyttä Google Ads -mainontaa lähinnä pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille.

Avilan Oy:n periaatteena on tuottaa selkeätä, ymmärrettävää ja tehokasta Google Ads -mainontaa asiakkailleen. Nämä periaatteet koskevat niin hinnoittelua, raportointia kuin asiakkaan kanssa kommunikointia. Yrityksemme erityisenä visiona on tarjota vaihtoehto PK-yrityksille, jotka eivät koe saavansa Suomessa toimivilta mainostoimistojättiläisiltä riittävän yksilöllistä ja tehokasta mainospalvelua Google Ads -mainonnan saralla.

Toiminta alkoi jo vuonna 2009, jolloin perustettiin toiminimi Sales Booster Finland. Yritys on yhä olemassa, mutta toiminta siirtyi sitä varten perustetun Avilan Oy:n vastuulle loppuvuodesta 2013.

Kummankin yrityksen omistaa Mika Yli-Hakula ja hänellä on jo yli 16 vuoden ja vähintään useiden satojen projektien kokemus Google Ads -mainonnasta. Pienenä ja ketteränä mainostoimistona ovat Avilan Oy:ssä kakki yrityksen toiminnot pienen tiimin vastuulla, joten asiat laskutuksesta mainostuotantoon ja raportoinitiin hoituvat aina nopeasti, joustavasti ja yksilöidysti, yhdellä puhelinsoitolla, sähköpostilla tai videopalaverilla.

Avilan Oy:llä Bisnoden myöntämä AA-luottoluokitus.