Google Ads -mainonnan ylläpitopalvelu

Perinteinen Google Ads -hakusanamainonnan kuukausiveloitteinen ylläpitopalvelu, jossa mainostajan ei juuri tarvitse tuntea ohjelmiston teknisiä koukeroita. Yhteinen ja ohjattu suunnittelu sekä säännöllinen yhteydenpito riittävät takaamaan laadukkaan lopputuloksen.

Google Ads -mainonnan tukipalvelu

Google Ads -tukipalvelu on edullinen vaihtoehto niille mainostajille, jotka ovat jo kokeneita omien mainostiliensä ylläpitäjiä. Tukipalvelussa mainostaja pääsee nopeasti ja ohjatusti hyödyntämään Avilan Oy:n osaamista ja pitkää kokemusta sekä käyttämään uusimpia mainosmuotoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Selvitetään yhdessä Google AdWords -mainonnan mahdollisuudet sekä arvioidaan, kumpi palveluista voisi olla sopivin juuri sinulle.

Ota yhteyttä!

Google Ads -mainonnan hallinnointi

Tämä tuttu palvelu sopii sinulle, joka et ehdi tai halua perehtyä Google Ads -mainonnan saloihin, eikä sinulla liiemmin ole aikaa hoitaa jatkuvaa mainostuotantoa ja ylläpitoa.

Perinteinen Google Ads -mainonta hallinnointipalveluna pitää sisällään koko mainonnan työkentän eli suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja raportoinnin. Tämä kaikki luonnollisesti tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Mainonta voidaan toteuttaa tarvittaessa ns. kaikilla mausteilla, joita ovat perinteisen hakumainonnan lisäksi Display-, YouTubeRemarketing -mainonta, sekä niiden yhdistelmät. Uusimpana Googlen mainostuotteena verkkokaupoille on Google Shopping -mainonta, jonka hallinta voidaan myös ottaa mukaan kokonaisuuteen. Shopping-mainoksissa on kyse hakutulosten yläosaan ilmestyvistä mm. tuotekuvan ja hinnan sisältävistä maksullisista mainoslinkeistä.

Hallinnoinnissa on edullinen kiinteä kuukausihinta ja Googlen Ads -mainoskustannukset määritellään ja maksetaan tapauskohtaisesti erikseen. Sopimuskausi sovitaan myös aina erikseen. Yleensä se on pituudeltaan vähintään 6kk.

Kertaluonteiset erikoiskampanjat teemme myös nopeasti ja ammattitaidolla. Ollessasanne lähdössä markkinointimielessä esim. messuille, voimme ennen niiden alkua toteuttaa yksilöllisen ja agressiivisen, juuri oman yrityksen osastoa ja sillä esiteltyjä tuotteita ja palveluita esille tuovan Google Ads -kampanjan. Kannattaa kokeilla!

Google Adsin uusimpia tuulia edustaa dynaaminen hakumainonta. Se on erinomainen tapa tiviistää perinteisen hakusanamainonnan kattavuutta ja se antaa myös mahdollisuuksia nostaa mainospaikoille sellaisia hakusanoja, jotka tähän asti ovat olleet erittäin hankalia, elleivät peräti mahdottomia.

Google Ads -mainonnan tukipalvelu

Tämä palvelu sopii sinulle, joka olet jo jonkin aikaa tehnyt Google Ads -mainontasi onnistuneesti itse, mutta esim. kehittyneiden ominaisuuksien tai uutuuksien käyttäminen tuottaa ongelmia.

Google Ads -mainonta tukipalveluna on melko uusi ratkaisu ja se on kehitetty asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Asiakkaalla on jo oma Google Ads -mainostili, vuosien kokemus sen hallinnasta, sekä selkeä tuntemus järjestelmän toiminnasta. Koska jo pelkkä perusylläpito vie aikaa, ei ajan käyttäminen joidenkin ominaisuuksien hallinnan opiskeluun netistä hakemalla tai kursseilla istumalla tunnu järkevältä. Toisaalta itse tehty tosiaikainen ylläpito saattaa olla erityisen tärkeää ellei peräti välttämätöntä, jolloin sen ulkoistaminen on hankalaa. Google Ads -mainonnan tukipalvelun ytimenä ovat puhelimitse tai s-postilla käydyt kohdennetut keskustelut, vinkit, ohjeet ja analyysit. Näin saadessaan Google Ads -ammattilaisen ”keskustelukumppanikseen”, voi asiakas säästää aikaa ja rahaa, sekä saavuttaa markkinoinnin tavoitteet nopeammin ja tehokkaammin. Myös Google Ads -tukipalvelussa on kiinteä kuukausiveloitus ja sen kesto vähintään 6kk.